» | |
A kosár tartalma: tétel, a fizetendő összeg: ,- Ft  
Termékeink
 1. PALEOLIT TÁPLÁLKOZÁS
 2. Paleolit sütemények
 3. Cukor és cukorhelyettesítő termékek
 4. Egészséges nassolni valók
 5. Ételízesítők
 6. Fűszerek, fűszerkeverékek
 7. Gabonafélék
 8. Gluténmentes, diabetikus termékek
 9. Himalája só, holt tengeri só
 10. Húspótlok, szendvics krémek, zakuszkák
 11. Hüvelyesek
 12. Lisztek, darák
 13. Magvak
 14. Mézek, lekvárok, virágpor
 15. Olaj, ecet, margarin, zsír
 16. Pékáru
 17. Sütési kiegészítők
 18. Tej- tojásmentes termékek
 19. Tejtermék, tejpotló termékek
 20. Tészták
 21. Egészséges Italok
 22. Gyógynövények, gyógyteák
 23. Szépségápolás-gyógy és naturkozmetikumok
 24. Étrendkiegészítők
 25. Aromaterápia, illatosítók, füstölők
 26. Öko-háztartás
 27. Öko higiénia papírtermékek
 28. Csírák, csíratálak
 29. Búzafű,Búzafűprés, malom
 30. Baba-mama
 31. Lúgosítás
 32. Rágógumi
 33. Gyógykrémek
 34. Ajándéktárgyak
 35. Fogyókúra
Hírlevél


 

* Leiratkozáshoz adja meg az e-mail címét.

Termékajánló
Statisztika
összes látogató: 726.318 fő
mai látogatók: 266 fő
online látogatók: 29 fő
 
termékek: 1.308 db
kategóriák: 175 db
gyártók: 128 db


Bemutatkozás

2008. novemberében nyitottuk meg üzletünket Szombathelyen, Mia Feng Shui és Natúrbolt néven, mely azóta bővült a Vásárcsarnok területén a Mia Natúrbolttal, és a Tudatalatti Egészség Stúdióval. Első üzletünkkel a célunk az volt, hogy a Feng Shui kiegészítők mellett meg lehessen találni a boltban mindent, ami a kiegyensúlyozott, harmonikus élethez szükséges. Mára áthelyeződött a hangsúly az egészséges testi-lelki táplálékokra, így az egészséget támogató élelmiszerek mellett aromaterápiával, ásványokkal, több mint 100 féle gyógynövénnyel, ezoterikus könyvekkel kerülhetnek közelebbi kapcsolatba a vásárlók, mindez természetesen szakmai tanácsokkal ellátva. Az üzlet második születésnapját pedig bővítéssel ünnepeltük, megnyílt a TUDATALATTI névre hallgató Egészség Stúdiónk az alsó szinten, ami remélhetőleg még jobban kielégíti majd a vásárlók és a hozzánk fordulók igényeit, ellátja őket azokkal az ismeretekkel, ami egy egészségesebb, boldogabb életvitelhez szükséges. Méltók szeretnénk lenni a szlogenünkre: "Mia Feng Shui és Natúrbolt: A természetes gyógymódok otthona"
Az egészséges életvitelre való átálláshoz sok minden tartozik. A megfelelő minőségű bio és reformélelmiszerek kiválasztásához jó, ha rendelkezünk előzetes ismeretekkel, alapinformációkkal, hogy eldönthessük, mit és hogyan alkalmazzunk egészségünk és életvitelünk javítása érdekében. Termékeinkkel és szolgáltatásainkkal ebben szeretnénk segíteni mindazoknak, akik most ismerkednek a természetes alapanyagokból készült élelmiszerekkel és az alternatív gyógymódokkal. Szeretnénk mindazt a tudást és ismeretet átadni azok számára, akik érdeklődnek az egészséges életmód és a természetes gyógymódok iránt, amit mi magunk az évek, évtizedek során már magunkba szívtunk.
Üzletünkben megtalálhatóak az egészséges életvitelhez nélkülözhetetlen bio- és ökogazdálkodásból származó élelmiszerek, zöldségek, gyümölcsök, házias jellegű tejtermékek, gabonakolbászok, bio borok, bio zöldség- és gyümölcslevek, gyógynövények előre csomagolt és kimért formában is, természetes alapanyagú kozmetikumok és tisztítószerek (mosódió), ásványok, ásványékszerek, illóolajak, Bach virágesszenciák, étrendkiegészítők, test-és fülgyertyák, feng shui kiegészítők, ajándéktárgyak, könyvek. Ezen termékek mellett ingyenes tanácsadással egybekötve segítjük megkönnyíteni a megfelelő gyógynövények és gyógymódok kiválasztását azok számára is, akik meghatározott problémával keresnek fel bennünket. Legyen az például egy kilátástalannak tűnő candida diéta, mi segítünk megtalálni azokat az alapanyagokat, amelyekkel ízletes ételeket készíthet. Sőt, ételkészítési tippeket, recepteket is adunk, ha nincs ötlete, hogy mit lehet készíteni egy-egy élelmiszerből.
Üzletünkben ETI természetgyógyász vizsgával rendelkező, természetgyógyász szakasszisztens és feng shui szakértői vizsgát tett szakemberek dolgoznak. Termékkóstolókkal, hetente megújuló akciókkal várjuk vásárlóinkat.


Tudatalatti Egészség Stúdiónkban is a legjobb szakemberekkel arra törekszünk, hogy a hozzánk fordulók ismét megtalálják a testi-lelki-szellemi egyensúlyukat, azaz a harmóniát. Különböző témájú délutáni szakműhelyeinkkel az egészséget, a gyógyulást, a kiegyensúlyozott mindennapokat kívánjuk támogatni.
Szolgáltatásaink között szerepelnek térrendezési tanácsadások, Bach virágterápia, kronobiológia, stresszoldások, szakműhelyek (szolgáltatásainkról részletesen lent olvashatnak).


A Mia Feng Shui és Natúrboltot és a hozzá tartozó Tudatalatti Egészség Stúdiót harmonikus környezetben, a belvárostól könnyen megközelíthetően alakítottuk ki, a Mészáros Cukrászda szomszédságában. Aki betér hozzánk, láthatja, hogy a térrendezés elveit szem előtt tartva alakítottuk ki natúrboltunkat. Igyekszünk az elterjedt Feng Shui mellett a magyar hagyományokon alapuló ősi "magyar térrendezés" elemeit is bemutatni és ismeretanyagát átadni az utókor számára. Ez a rendszer a harmonikus lakókörnyezet megteremtésének, kialakításának elveit tartalmazza. Megmutatja, mik azok a szempontok, amiket érdemes figyelembe vennünk, ha építkezünk, lakást felújítunk.

Szolgáltatásaink:

 • Bach virágterápia
 • Gyógynövények kimérése pálcával
 • Illóolaj keverékek készítése
 • Feng Shui tanácsadás
 • Üzleti feng shui tanácsadás
 • Logó és névjegykártya tervezés a feng shui elveit követve
 • Grafológiai tanácsadás
 • Földsugárzás mérés
 • Aurafotózás
 • Gyógynövényes krémek készítése
 • Stresszoldás
 • Energetizáló gyakorlatsorozatok tanítása
 • Reformételek elkészítésének tanítása - "Nem boszorkányság!"
 • Szakműhelyek
 • FLP, Ökonet, Energy, Flavin, FlavonMax, Bionet terméktanácsadás
 • Magyar térrendezés tanfolyam, Feng Shui tanfolyam, Természetesen Egészségesen tanfolyam
 • Ayurvédikus masszázs
 • Tarot sorselemzés
 • Kronobiológia térkép elkészítése
 • Fülgyertyázás
 • Grafo-pszicho-morbo rajzelemzés